Årets dommerpanel

Årets dommerpanel

Juju in the box
@jujuinthebox_photo

Juju er fra østlandet og har drevet med cosplay siden 2012. Hun trives godt i det norske cosplay miljøet og gikk i 2015 på cosplay linje på folkehøyskole. Under oppholdet der fikk hun opplæring i mange nyttige teknikker som prop making, søm og parykk styling. Hun har mye erfaring når det kommer til å lage kostymer fra bunnen av og har i tillegg en passion for cosplay-fotografering. Hun har mye erfaring med cosplay-fotografering og jobber profesjonelt med det frilans. Juju cosplayer mest karakterer fra japanske spill og anime med noen unntak.

Foto (Venstre: Sasha Nielsen, Høyre: Uniloid Pro)


Sabrina/Melonjam
@melonjam

Sabrina har drevet med cosplay helt siden 2011 og har erfaring med både å arrangere events og sitte på dommerpanel fra tidligere. Hennes favoritt ting å cosplaye er søte jenter, som ironisk nok står i kontrast til favoritt sjangerne hennes i spill og serier (horror/mystery/psychological). Hun er også utdannet makeupartist og har et godt øye for detaljer.

Foto (Venstre/Høyre:Jacob.Cr2)


Mathilde/Mutsurea
@mutsurea

På dommerpanelet sitter også Mathilde som er leder for cosplay crew her på HordaLAN, nå for andre år på rad. Hun har tidligere vært med å bedømme andre lokale cosplaykonkurranser på Raptus og her på HordaLAN. Mathilde cosplayer karakterer urelevant av kjønn fra både spill og anime, og har drevet med cosplay siden 2012. Hun har erfaring både innenfor prop making og parykk styling, i tillegg til frisørutdanning som også kommer godt med når en driver med cosplay.

Foto (Venstre: Jacob.Cr2, Høyre: Uniloid Pro)


Klikk her for påmelding og info om cosplay konkurransen!