Arkade Challange Hour!

Arkade Challange Hour!

Har du rytme i beina og ild i magen? Mathilde, leder av cosplay crew vil nok en gang utfordre DEG til en dance off! Arkademaskinen (Dancing Stage Euromix 2) er åpen for bruk på cosplay sin stand gjennom hele lanet. Gjør deg klar for kamp fra kl. 21.00 - 22.00 lørdag og søndag. Utfordrer du Mathilde, vil du møte vreden til en "veldig selvsikker amatør".

Nok en gang stiller vi med flotte figurines som hovedpremie til de første (4 lørdag og 5 på søndag) som klarer å slå Mathilde. Det vil være mulig å vinne "KDA"-figurines på lørdag, og "Star Guardians"-figurines på søndag. I likhet med i fjor, kan du velge om du vil beholde figuren, eller knuse den og å se sorgen i øynene på Mathilde for å gjøre nederlaget enda større.

Men var du sent ute og fikk ikke knabbet en figur? Frykt ikke! Vi vil i tillegg gi ut et stilige diplomer, og Cosplay-prints! De fem første som vinner hver av dagene, får et 20x30 valgfritt KDA-cosplay print, og alle andre slår Mathilde innen timen er omme, får i vanlig fotostørrelse!