Billettinformasjon

Billettinformasjon

Om det er noe du har lurt på ang. billettene? Da er denne artikkelen for deg!. Her finner du mer info om hva billettene våre faktisk betyr. (Vi har faktisk dags- og festivalpass i år også, men bare ikke vært tilgjengelig til salg på nett!)

Deltager - Under 13
For første gang på hoved arrangementet til HordaLAN vil vi nå ønske unge ned til 11 års alderen å delta. Vi har satt av en rad bare for dere unge som har lyst å finne ut hva HordaLAN er og har å by på. Som en del av dette tilbudet får foreldre tilbud om å være med på et foreldremøte hvor alle ting en forelder måtte lure på, blir svart på. For de som benytter seg av tilbudet ønsker vi også at foreldrene skal engasjere seg og komme på besøk. Derfor vil hver forelder få et eget bånd slik at dere kan komme på besøk når som helst. (Dere kan komme på besøk uten bånd også, men da blir det gjerne begrenset tid da vi må følge dere hele tiden. Kan heller ikke garanteres hvis ikke vi har noen tilgjengelige til å ledsage dere rundt).

Veteranbilletter
I år prøver vi ut noe nytt, nemlig veteranbilletter. Etter en spørreundersøkelse like før billettsalget startet konkluderte vi med at dette er noe som er ønskelig å prøve ut for HordaLAN. Informasjonen om hva denne billetten innebærer har ikke vært så godt informert om dessverre. Men fortvil ikke, det er det du skal få vite nå!

Hovedfordelen med veteranbillettene er at vi plasserer de lengst vekke fra scenen og inngang slik at det blir mest rolig i kroken. Hvor rolig det faktisk blir, blir jo opp til deltagerne selv. Aldersgrensen er derfor satt til 20 år fordi denne aldersgruppen er gjerne ansvarlige og rolige som igjen vil gjøre at det blir et rolig område, bare for veteraner. For å hjelpe til litt ekstra har vi tenkt å prøve å skjerme veteranene. Dette vil vi prøve etter beste egenskap ved hjelp av avstand, gjerder eller annet.
Vi har i tillegg gått til anskaffelse av et kjøleskap slik at du som billetteier kan holde drikken din kald, eller maten din fersk!*
Vi stopper ikke der! Veterandeltagere har gjerne vært på mange LAN, stått i mange køer, så vi gir dere også en egen prioritert kø til innsjekk! Hvor bra er ikke det??
Og som en liten bonus har vi også gitt dere en gratis shuttlebuss billett (ordinær pris Kr 50) som gjør at dere kan la bilen stå og ta vår egen HordaLAN buss så ofte du dere vil frem og tilbake mellom Sartor Senter og Sotra Arena. Fredag og tirsdag går den også, noe som kan være praktisk dersom du ikke blir kjørt helt til døren. Det vil være plass til utstyr som stoler, skjermer og datamaskiner.

* Det blir foreløbig 1 kjøleskap på deling, så vær vennligst og ikke ta all plassen og del med dine andre veterandeltagere.

Deltagerbillett + T-skjorte
Vi prøver stadig å fornye oss som arrangør, derfor prøver vi også å tilby uforglemmelige øyeblikk med evigvarende** HordaLAN 2019 T-skjorter! Dette har dere spurt om tidligere, og i år leverer vi! Denne billetten vil fungere som en kupong til en gratis HordaLAN 2019 T-skjorte som kan hentes i kiosken. Størrelser kan variere.

T-skjorter kan også kjøpes i kiosken til Kr 200.

** T-skjortene har en vanlig levetid som andre T-skjorter, så for å ha en evigvarende HordaLAN 2019 T-skjorte anbefaler vi å ramme den inn og vise den fram inn til nære og kjente. #HordaLANLove

Deltagerbillett + Shuttlebuss
Vi prøver stadig å gjøre det enkelt for alle deltagere å komme på LAN, enten dere har bil eller ikke. Så i år har vi en billett som gir deg en kupong på shuttlebuss mellom Sartor Senter og Sotra Arena. Enhver billett tilsvarer uendelig med turer frem og tilbake. Billetter til shuttlebussen kan også kjøpes i kiosken for Kr 50*** . Årsaken til at det kommer som en egen billett er fordi da kan vi anslå hvor mange som vil kunne trenge å bli hentet opp på Sartor Senter første dagen, og hvem som trenger å bli kjørt tilbake igjen siste dag. Slik som det står under veteranbillettene så gir denne deg altså uendelig med turer gjennom hele arrangementet.
Vi håper dette tilbudet er noe du som deltager har nytte av.

*** Shuttlebuss billetter kjøpt i kiosken gir også uendelig med turer frem og tilbake. Kr 50.

Dags- og festivalpass
Som alle tidligere år har det vært mulig å besøke arrangementet uten å måtte ha en fast plass i hallen. Vi har da såkalt dagspass og festivalpass. Disse billettene inneholder ingen plasser i salen, men du er fri til å delta på konkurranser, se på stands og henge med alle oss kule på HordaLAN. Vi har for eksempel folk som kommer med spill maskiner, brettspill og annet som du kan benytte deg av uten å måtte ha med ditt eget utstyr. Disse billettene er også gjerne utmerket for Cosplayere som skal vise seg fram eller delta på Cosplay/Outfit konkurransen. (Obs! Hvis du skal delta på Cosplay/outfit konkurransen kan du komme inn gratis den dagen hvis du forhåndsmelder deg! (Program og påmelding for Cosplay er klart!))

Dagspass gir deg adgang fra og med kl 02:01 på natten, til kl 02:00 neste natt. Du får da et bånd som tilsier hvilke dag du er har lov å komme inn på arrangementet. Du kan alltids kjøpe nye dagspass til andre dager. Pris Kr 100.

Festivalpass fungerer nesten som et dagspass, bare enda bedre! Med denne billetten får du fri tilgang under hele arrangementet! Pris Kr 300.

Dagspass og festivalpass kan kun kjøpes i døren.