Brettspillklubben kommer, og har med kilovis av spill!

Brettspillklubben kommer, og har med kilovis av spill!

I brettspillsalongen kan du teste dine spillferdigheter mot ditt eget crew eller andre LAN-deltakere på den gode gamle måten: Med brett og brikker!

Bergen Brettspillklubb kommer til HordaLAN for å lage brettspillsalong for alle deltakerne på Sotra Arena. De vil ta med seg mange forskjellige spill fra samlingen sin, og det vil være representanter tilstede som kan lære bort regler og hjelpe til med å sette opp spill. I tillegg vil det bli arrangert små turneringer og konkurranser. Det vil bli kos og hygge, og garantert en og annen dårlig taper rundt bordet!

Brettspillsalongen vil være åpen kl. 12-19 på både lørdag og søndag. Du finner oss ved siden av scenen. Stikk innom og se hva som skjer! Vi ordner slik at du kan være med på et spill eller så kan du avtale spilltid med oss hvis du har lyst til å samle en gjeng selv rundt et av bordene våre. Det kan være godt med et avbrekk fra skjermen og møte litt nye folk - den beste formen for spillpause tror vi faktisk er et spill med brett og brikker!

NOEN SMAKEBITER PÅ SPILL DU KAN PRØVE

  • King of Tokyo: Bygg opp styrken og ryktet ditt som monster. Du kan enten velge mellom å banke opp motstanderne dine eller å samle mest ære og berømmelse for å vinne spilllet. Bare den feteste kaijuen blir kongen av Tokyo!

  • Rampage (Terror in Meeple City): Du skal bokstavelig talt rasere en by ved hjelp av monsteret ditt. Du stupe ned på bygninger, kaste rundt deg det du kommer over, eller blåse de stakkars innbyggerne overende med ildpusten din. Knask deg bokstavelig en vei til seier!

  • Bandu: Bygg tårn med crazy byggeklosser. Last tower standing er vinneren. Her gjelder det å både være stødig på hånden og samtidig slu mot motstanderne dine!

  • Cards against Humanity: Det drøyeste partyspillet noensinne. Her kan du si ting du ellers ikke ikke hadde turt å foran moren din. Mamma er jo ikke med på LAN så da har du vel lov?

  • The Resistance - Avalon: Du er del av ridderne som sitter rundt det runde bord. Din oppgave er å finne de onde kreftene som truer kongeriket. Noen av spillerne får unike roller som gir dem tilgang til om informasjon om hvem som er hvem. Men, hvem tør du egentlig å stole på rundt bordet - og kan de egentlig stole på deg?

  • Captain Sonar: To crew. To ubåter. Lagene samarbeider i en kamp mot tiden. Målet er å finne motstanderens ubåt først for så å blåse dem til himmels med torpedoer og miner før deres egen ubåt synker av seg selv. Vær forberedt på skrik og rop og frenetisk skribling med tusj.

LYST TIL Å SPILLE MER BRETTSPILL?

Bergen Brettspillklubb samles hver onsdag for spillkveld på Nordnes Bydelshus fra kl. 17.30. Klubben har en stor spillsamling på over hundre spill og det blir jevnlig kjøpt inn nye spill. Ofte har også medlemmene våre med seg sine egne favoritter, både nye og gamle. Med andre ord er det gode muligheter for å prøve ut noen av de hotteste brettspillene eller noen av de nye klassikerne. Mange av spillene du kan prøve ut i brettspillsalongen på HordaLAN, vil du finne igjen i samlingen vår.

Vi håper du kommer innom og spiller sammen med oss!

Du finner oss på https://www.facebook.com/bergenbrettspill/ og http://bergenbrettspill.no/