Hovedsponsor

Hovedsponsor

I år har vi tenkt nytt om mange ting, og da vi så hva hva Elkjøp kunne stille med, skjønte vi at dette var noe vi burde se nærmere på.

Mange har sett Elkjøp på fjorårets The Gathering, og vet at de satser sterkt på gaming. De skal også i år stille i Vikingskipet, men vi ønsker å være en del av dette og gikk derfor inn i forhandlinger om å få besøk av de hos oss også. Det de tilbyr er veldig gøy: De stiller med butikk i hallen, med stort utvalg, og egne (svært reduserte) priser for vårt arrangement. De ønsker også å tilby hele sortimentet til Elkjøp Megastore Gullgruven som ligger nært nok til at vi kan få dette levert på kort varsel til våre deltagere!

Elkjøp sammen med sine partnere og leverandører kommer til å stille med en chillzone i standområdet, egne aktiviteter, konkurranser med fete premier, VR-område, masse fete gaming-pcer som står klar til bruk og testing, og ikke minst en butikk med stort utvalg for dere!

Så for deg som ønsker deg ny PC, gaming stol eller tilbehør til gaming-riggen, kan det være en god idé å benytte seg av spesielle prisene de planlegger for oss. For alle som har kjøpt billett, kommer det innen kort tid et system for forhåndsbestilling av utstyr skreddersydd dine behov, også dette med egne priser for dere, VIP style.

Vi er svært stolte av dette samarbeidet og gleder oss til å se hva de kan gjøre hos oss! 

For å feire dette, og i tillegg hjelpe oss å nå målene for antall deltagere, kjører vi konkurranse de neste to ukene. Alle som har kjøpt billett fram til den 23. mars blir med i trekningen av et GTX 1070 skjermkort som leveres av Elkjøp! Har du allerede kjøpt deg skjermkort kan du selvfølgelig benytte deg av 50dagers åpent kjøp eller oppgradering til annet skjermkort ved å betale mellomlegg hos Elkjøp ;)

GTX-1070-Konkurranse.jpg#asset:414