Cosplay

Husk å sjekke innom her ofte for mer info etter hvert som ting blir lansert!

Vi fra cosplay crew på hordaLan gleder oss i år til å presentere et fullspekket program med både konkurranser, sceneshow, fotografering og mye annet! Cosplay crew vil være tilgjengelig for selfies og fotografering gjennom LANet om folk ønsker det og vi håper dere vil ta en tur innom årets flotte cosplay stand. Det vil i år kun være gratis inngang for Cosplayer som er forhåndspåmeldt til konkurransen, og gratis inngang gjelder da på konkurransedagen!

Påmeldingen må sendes inn senest klokken 13.00 på dagen av konkurransen enten det er oufit eller cosplay du ønsker å konkurrere i!Fotografering i studio
Det vil være mulig for alle som vil, med eller uten cosplay, å få noen flotte studio bilder på cosplay standen fredag, lørdag og søndag på HordaLAN! Det vil også være mulig å få bilder med cosplay crew om ønskelig. Les mer!

Cosplay konkurranse
På lørdagen vi det holdes cosplay konkurranse, enten du vil være med i konkurransen eller ikke håper vi alle er klare for et flott show fra våre lokale Cosplayer og det de har å by på! Mer info her!

KDA dance performance
Mellom sceneshowet og premieutdelingen til cosplay konkurransen vil det være en cosplay dance performance med Pop star fra KDA (league of legends). (Mer info kommer.)

Outfit konkurranse
På søndagen vil det være outfit konkurranse på hoved scenen med flott show og kostymer! Les mer.

Selfie vegg
På årets hordaLan vil det være en selfie vegg tilgjengelig på cosplay stand. Under LANet vil det være en selfie konkurranse på Instagram med flott premie! (Mer info kommer.)

Program og påmelding for Cosplay er klart!

Program og påmelding for Cosplay er klart!

Sjekk programmet og meld deg på her!

Cosplay- & Outfit konkurranser

Cosplay- & Outfit konkurranser

Lyst å lage show på scenen, vise deg frem og vinne flotte premier? Delta med ditt cosplay-kostyme, originale karakter, kule fashion look eller et morsomt kostyme.

Fotostudio på hordaLan!

Fotostudio på hordaLan!

Har lyst på noen flotte studiobilder av kostymet ditt på HordaLAN? Cosplay crew vil sammen med Uniloid sette opp et eget fotostudio. Her får du mulighet til å få fantastiske studiobilder!