Flere aktiviteter til HordaLAN

Flere aktiviteter til HordaLAN

For oss er det viktig at våre deltagere har valgmuligheter. Vi ønsker at HordaLAN skal være et lavterskel arrangement å delta på, slik at selv om du ikke er helt typen som spiller i 120 timer i strekk, så har vi aktiviteter for deg også. Vårt Event-Crew jobber hver dag med å finne nye og spennende muligheter som dere skal få nytte av.

En ting vi har planlagt for dere i år, skjer utenfor hallen. Det høres kanskje rart ut at vi ønsker at våre LANere skal forlate arrangementet, men vi i HordaLAN strekker oss lengre for å kunne gi dere de beste opplevelsene med variasjon!

Derfor er vi svært glade for å annonsere vårt samarbeid med eksterne aktører som skal sørge for at aktivitetstilbudet for våre deltagere, er mer enn tilstrekkelig!

Vår første samarbeidspartner, er ganske ny i Åsane. For dere som har bodd i Åsane lenge, husker dere gjerne at vi hadde et lokalt tilbud likt dette for noen år tilbake. Vi snakker selvfølgelig om Åsane Bowling og eventsenter! 

Åsane Bowling og eventsenter tilbyr mye mer enn bare bowling, faktisk tilbyr de både Biljard og Shuffleboard i tillegg! Vi har forhandlet frem en avtale for våre deltagere som gir deg 15% på alt spill ved fremvisning av billett til HordaLAN. Det vil si 130kr for 2 serier med bowling, eller 150kr for en hel time med Shuffleboard!

Du tenker sikkert: "Ja, men bowlingsenteret er ganske langt unna? Jeg orker ikke gå helt fra HordaLAN og bort dit for å bowle!" Ikke tenk på det, i HordaLAN er vi opptatt av både trivsel og sikkerhet for våre deltagere, og derfor har vi engasjert vår partner, Solbakken & Feste trafikkskole, til å frakte våre deltagere trygt til de lokale arrangementene.

Vi har enda flere samarbeidspartnere å annonsere, men vi kan jo ikke slippe all gleden på en gang ;)

Gled dere til vårt beste HordaLAN noensinne!