FORTNITE MED DETOO

FORTNITE MED DETOO

Har laget ditt det som skal til for å nå toppen? Det kjøres Fortnite turnering på årets HordaLAN i samarbeid med twitch-streameren Detoo! I motsetning til de andre konkurransene og turneringene som kjøres på årets LAN, trenger du IKKE billett for å delta i Fornite! Detoo følger med og kommenterer på sin stream, samt speilet over på vår twitch.

4 kamper er målet, og vinnerne går videre til Zonewars finale!
Poengene dine kan du finne på War Legends hvor du og ditt lag være registrert for å kunne spille.

Fortnite er gratis å delta på for alle (du trenger IKKE HordaLAN-billett)

Premier
1. plass 1500 kr (750 pr. pers.)
2. plass 750 kr (375 pr. pers.)
3. plass 300 kr ( 150 pr. pers.)

Fortnite Zone Wars
1. plass 500 kr

3 enkle steg er alt som skal til for at ditt team skal få være med.

Steg 1:
Registrer deg med og laget ditt her

For å gjøre dette er du nødt til å logge inn med epic games brukeren din i det øverste høyre hjørnet. Etter du har logget inn er du nødt til å laste ned en klient som teller poengene dine. Når du trykker på “register” vil denne be deg om å kjøre eller laste ned klienten, du velger da last ned og lar den kjøre i bakgrunnen under hele turneringen.

Steg 2:
Kodene for å bli med på custom games vil bli lagt i detoo’s discord!

Etter du har joinet discorden er du nødt til å linke discord og epic games brukeren din. For å gjøre dette går du inn på #verification og trykker på hånden

Etter du har gjort dette vil du få en direktemelding fra botten om å skrive inn hva du heter osv. Her er det veldig enkelt bare å følge stegene den gir deg.

Steg 3:
Nå har du registrert og gjort alt forarbeidet. Det du nå må gjøre er å følge med på detoo’s stream så du får med deg når neste kode blir sendt ut.

Når kodene blir sendt ut, vil det se slik ut i rommet som heter “trio keys”:

Du reacter så på meldingen ved å trykke på hånden og da er du registrert, du må da vente til detoo sender ut botten så vil du få en direktemelding med instrukser på hva du trenger å gjøre for å bli med.

Poengene får du på nettsiden warlegends og om det er noen andre spørsmål er det bare å stille de i chat på twitch.tv/detoo