GG Bergen & Super Smash Bros. Ultimate

GG Bergen & Super Smash Bros. Ultimate

Under årets HordaLAN skal GG Bergen både være med på streamen, samt arrangere turnering i Super Smash Bros. Ultimate!

Premier

1.plass1 HordaLAN 2022 billett + 3 billetter til Bergen Kino
2. plass
1 HordaLAN 2022 billett + 2 billetter til Bergen Kino
3.plass
1 HordaLAN 2022 billett + 1 billetter til Bergen Kino

Informasjon om Smash Turnering

Turneringen starter 15:45 lørdag 27.02, og påmeldingsfrist er 15:30. Ytterligere informasjon om turneringen finner dere i HordaLAN Community discord https://discord.hordalan.no/

Om Super Smash Bros Ultimate:

Super Smash Bros Ultimate: Super Smash Bros Ultimate er et familievennlig slåssespill for opp mot 8 spillere lokalt og 4 online, hvor målet er å kaste dine venner ut av arenaen til sin sikre død. Dette gjøres med et stort utvalg av fargerike gøyale karakter fra Nintendo blant annet Mario, Zelda, Samus, Inklings og ikke Waluigi.

Spillet består også av stort utvalg baner og spill-moduser som gir spillet god gjenspill verdi. Det er kjent primært for å være et morsomt party spill som hvem som helst kan kose seg med, sammen med venner og familie men har også et dedikert miljø som spiller det i E-Sport turneringer.

Hvem er GG Bergen?

GG Bergen er en frivillig forening som tilbyr et gratis gaming miljø for ungdom og unge voksne. Før korona hadde vi flere ukentlige arrangementer på ungdomshusene Elvetun og Laksevåg med turneringer, åpne konsoller/PC-er med spill og VR. Alt av utstyr dere trenger for å spille er tilgjengelig på stedet.

Hvis dere ønsker å vite mer om GG Bergen eller bli med i miljøet kan dere kontakte oss her:

https://www.facebook.com/ggbergen
https://discord.gg/WNNSAkU
https://twitch.tv/ggbergentv