HordaLAN Summer 2019

HordaLAN Summer 2019

Da var det duket for HordaLAN Dataforenings sommerLAN 2019!


Sted: Ågotneshallen, Sotra (Hamramyra 6)
Tid: 29.juni 10:00 til 01.juli 15:00

All info finner du på: https://summer.hordalan.no/Velkommen til HordaLAN Summer 2019. Vi vender tilbake i Ågotneshallen i våre gamle trakter, hvor HordaLAN først tok plass. Her ønsker vi å by på et flott, gøyalt og chill arrangement for spillinteressert ungdom. Så om du ønsker å delta på konkurranser, spille sosialt med venner og møte andre spillinteresserte, så er dette noe for deg!

SommerLANet er et mindre og mer avslappet arrangement enn HovedLANet vårt som vi arrangerer i vinterferien. SommerLANet er rolig, koselig og har en mer intim atmosfære, noe er et godt utgangspunkt for et spillavbrekk i sommerferien. Det blir show, konkurranser, aktiviteter og mye mer enn bare spilling.


__________________________________________________

Årets sommerLAN vil ha 2 billettyper: En for ungdom under 18 år fra Sotra og øygarden. En ordinær billett som er åpen for alle. Den ene billettypenen er en del av Fjell, Sund og Øygardens sommerkamp, som gjør at den er rabattert, men innholdsmessig er i billettene like bra. Det er også mulig å kjøpe dagspass i døren for alle dagene.

Dette får du med billetten din (begge typer):
- Innpass til HordaLAN Summer 2019
- Bord & stol
- Internett & strøm
- Tilgang til alle fasiliteter på HordaLAN 2019

Av fasiliteter på område har vi:
- Kiosk
- Sovesal
- Garderobe
- Parkering


Vi gleder oss veldig til å arrangere et flott LAN for dere i Ågotneshallen.
Sees på sommerLAN!


Følg med på: https://summer.hordalan.no/
Billetter: https://dataforening.no/

NB! Det blir satt opp foreldremøte mandag 24.juni klokken 18:00 på VIP-rommet i Sotra Arena, for å informere foreldre om arrangementet. Her vil vi gå igjennom hva LAN er, hva dere kan forvente av HordaLAN og svare på spørsmål dere måtte ha.