Hva skjer på cosplay-standen?

Hva skjer på cosplay-standen?


I år har Cosplay Crew mekket sammen mange kjekke aktiviteter en kan være med på på standen vår! Standen er åpen fra 17.00 til 23.00 på fredag, og fra 13.00 til 22.00 lørdag og søndag, med en "stenge-pause" fra 17.00 til 18.00 når Cosplay-og Outfit konkurransene foregår på scenen.


Game hour
Vi holder game hours alle tre dagene på stand hvor folk kan komme å være med på kortspill, Mafia, Jenga, Charades, Jackbox, Kahoot, Twister og Who am i! Her lover vi god stemning og godt humør. Se årets Cosplayprogram for klokkeslett!

Challange hour
På lørdag og søndag har du mulighet til å utfordre mathilde i dancing stage euro mix for en sjanse til å vinne flotte premier! Klikk her for mer info!

Tegnekonkurranse
Når cosplay stand er åpen vil vi holde en tegnekonkurranse gående frem til søndagen. Temaene er “HordaLAN” og “Favorittspill”, og det er mulighet til å vinne 300kr og en stilig HordaLAN T-skjorte i begge kategoriene/temaene. Det vil bli vektlagt først og fremst på kreativitet i begge kåringene, tegningene må være PG13. Det er maks lov å levere inn to tegninger til hver kategori i konkurransen per person. Annonsering av vinnere og premie utdeling vil skje på mandagen. Skriv info om navn, mail og tlf på baksiden av tegningen så vi kan kontakte deg om du vinner!

Fotostudio
Vi setter opp foto studio på stand hvor cosplayerene som kommer på lanet vil få mulighet til å få foto av cosplayene sine. I tillegg har vi satt opp en time på lørdag og søndag hvor deltakerene på lanet kan komme å ta bilder med cosplayerene i vårt cosplay crew. Mer info her!


Generelt på stand
I tillegg til disse spesifikke aktivitetene har vi også litt ting som vil være gående under hele lanet:

  • Vi kommer til å ha "Dancing Stage Euromix"-arkademaskinen gående så lenge stand er åpen og alle som vil er velkommen til å benytte den! I tillegg setter vi opp tegnebord så folk kan slippe seg løs, enten en vil tegne litt bare for gøy eller lage klart et innlegg til tegnekonkurransen vår. Det vil også være litt kortspill og annet gående.
  • Når fotostudioet vårt ikke er i bruk til events vil det stå åpent med gøye rekvisitter hvor du kan komme å ta noen stilige selfies for å forevige kjekke minner og vennskap du fikk på årets lan.
  • Om du har ødelagt kostymet ditt under lanet eller trenger litt fixup på parykken er cosplay stand det beste stedet å komme! Vi setter opp en liten cosplay medic bod hvor du kan få hjelp av vårt cosplay crew om du skulle ha et uhell med kostymet ditt.
  • Cosplay stand er også det beste stedet å spørre om du har noen spørsmål angående cosplay programmet, sceneshowet vårt og konkurransene vi holder! Ta turen innom om du har spørsmål eller er usikker på noe.