Hvordan bli med på årets HordaLAN

Hvordan bli med på årets HordaLAN

I år kan du delta på HordaLAN direkte fra ditt eget hjem! Vi vil arrangere en digital versjon av HordaLAN, som vil benytte plattformene Twitch og Discord. Twitch vil være plattformen for de fleste turneringene og underholdningen. Discord benyttes til å holde seg oppdatert på nyheter, melde seg på turneringer, og som plattform for ekstra underholdning, og for å være ekstra tett på crew under arrangementet.

Når du blir med i vår discord http://discord.hordalan.no/ vil du komme til vår velkomst-kanal hvor du vil få se regler og annen viktig informasjon. I andre kanaler kan du sjekke de seneste annonseringene, delta i diskusjoner i lobbyen, eller få svar på spørsmål i info kanalen. I likhet med programmet vårt på Twitch er dette helt gratis!

For deg som har kjøpt billett verifiserer du denne i verifiserings-kanalen, og da får du automatisk tilgang til deltager-området for billettholdere. Dette området inneholder detaljert informasjon om turneringene du kan delta på, i tillegg til egen underholdning med sideshow og konkurranser, en egen stream fra game-crew, og mye mer!

Så hvordan går en frem i praksis?

Du kan sjekke her for å se hva du kan delta på uten billett, og hva du du trenger billett til å delta på.

Hvis du ønsker å kjøpe billett går du til https://2021.hordalan.no/ og registrerer deg. Etter at du har registrert deg kan du kjøpe billett. Vi har 2 billettyper du kan velge mellom:

  • Deltagerbillett med medlemskap, kr 150,-.
  • Deltagerbillett uten medlemskap, kr 300,-.

Disse billettene gir tilgang til alt det samme, eneste forskjellen er om du ønsker å bli medlem i HordaLAN Dataforening eller ikke.

Medlemskap innebærer ikke noen kostnader eller forpliktelser, og gjelder bare 1 år. Et medlemskap i HordaLAN Dataforening gjør at du får stemmerett på årsmøtet, og du er med å støtte HordaLAN ved at vi blir en større organisasjon og på den måte kan forbedre tilbudet vårt i framtiden.

I tillegg vil større medlemstall gi HordaLAN Dataforening og vår interesseorganisasjon Hyperion mer påvirkningskraft ovenfor politikere og myndigheter for å fremme datakultur og tilby enda bedre opplevelser.

Tidligere har alle billettyper på HordaLANs arrangement inkludert medlemskap, så hvis du har deltatt eller besøkt HordaLAN før, så har du vært medlem før. Som nevnt varer medlemskap bare i et år, så selv om du har vært medlem før så gjelder det gamle medlemskapet ikke lengre.

Når du har kjøpt billett får du tilsendt en unik kode på epost, som du oppgir til en discord-bot som heter "Innsjekk" på discord-serveren vår http://discord.hordalan.no. Da får du tilgang til deltagerområdet, hvor du kan melde deg på turneringer, se den eksklusive deltager-streamen, og mye mer.