Info om innslipp!

Info om innslipp!

Innslipp er en stor prossess og har tidligere vært en tidkrevende en også, men vi håper på å fjerne dette momentet da vi vet at kø for å komme inn ikke er til noens store glede. Vi har derfor prøvd å løse dette på en effektiv måte, men ønsker deres hjelp til å gjøre det enda bedre for oss, deg og alle andre som skal inn.

Først og fremst vil vi bare annonsere at for første gang tenker vi å kjøre en forhåndsinnsjekk! Hva er det, spør du? Jo, nå skal du høre:

Torsdag kl 16:00 kommer det til å sitte noen og drive innsjekk i hovedinngangen på Sotra Arena. Den stasjonen kommer til å være bemannet fram til kl 20:00 (med mindre annet er avtalt*).

Her gjør vi det så enkelt som mulig: Møt opp med billetten din og id som på vanlig innsjekk og få bånd allerede torsdagen.
Hvis du gjør dette vil du slippe unna den store køen på fredag og kunne gå rett inn når vi åpner dørene. Hvor herlig er ikke det?

* Hvis du ikke har anledning til å komme mellom 16:00 og 20:00 kan du ta kontakt med oss ved å sende melding på vår facebook eller direkte på e-post til [email protected] Ved bekreftet avtale kan du komme før eller etter, som avtalt.


Ting å tenke på før innslipp begynner:

 1. Har du kjøpt billetter for flere personer, husk å gi bort billetten i systemet (dataforening.no). Navnet på billett må samsvare med deltaker.
 2. Er du under 16 år? Last opp signert samtykkeskriv på dataforening.no hvis du har muligheten (har du ikke tilgang til skriver vil det være mulig å signere ett under innsjekk)
 3. Sørg for at ditt fulle navn står på billetten, sammen med ditt telefonnummer og din alder.
 4. Kle deg godt og smør deg med tålmodighet. Værmeldingen tilsier at det er sjanse for et skikkelig Bergensvær.


Ting å tenke på når innslipp begynner:

 1. Ha en form for gyldig ID klar når du ankommer innsjekk.
 2. Skal du benytte fast track må du ha QR-koden din klar også (billetten din)Stasjoner for innsjekk

I år har vi utvidet antall stasjoner for innsjekk. Vi kjører som i fjor 1 egen innsjek for veteranbilletten, inkl. egen kø.
Vi har i år takket være Datalogic fått til 2 nye stasjoner som er som en "Fast track". Disse stasjonene er utstyr med skannere fra som lett lar oss skanne billetter , som igjen sørger for et raskt innslipp! Les mer om fast track under for å se hvordan du kan benytte deg av en av disse stasjonene.
Veteraninnsjekk
Innsjekk for veteraner begynner så tidlig som 15:30! Dere får en egen kø, en herlig fast-track bare for veteraner.


Fast track
For å kunne benytte deg av fast track må du ha gjort følgende:

 • Sørget for at ditt fulle navn står på billetten, sammen med ditt telefonnummer og din alder.*
 • Fått godkjent samtykkeskriv på forhånd, eller tatt med deg en signert utgave (skal du signere under innsjekk kan du ikke benytte deg av fast track dessverre).
 • Ha klar billetten med QR-kode på (du skal ha fått den på e-post, men kan også oppdrives ved å besøke

  https://dataforening.no/tickets/hordalan/hordalan-2020 og trykke "Se billett").

 • Ha klar legitimasjon.

* Har du en billett som noen har kjøpt for deg, men den står ikke i ditt navn? Da må den som kjøpte billetten sørge for å gi den bort til deg på dataforening.no. Hvis ikke må både du og den som har kjøpt billetten gå videre til vanlig innsjekk. Den som kjøpte billetten må være med for å verifisere at billetten faktisk skal brukes av deg.


Vanlig innsjekk
Er det noe du trenger hjelp til med innsjekk, f.eks gi bort billett, skrive under samtykkeskriv eller ikke har QR kode til billetten; da er det her du må gå. Denne stasjonen vil være innerst i hallen slik som vanlig, mens fast track er litt underveis. Så om du skal ha vanlig innsjekk, følg gangen til enden.


Utstyr drop-off
Dette gjøres etter at innsjekk er ferdig, slik at deltakeren kan stå allerede innsjekket på innsiden og ta imot utstyret, eller ha bånd klar for å bare gå rett inn. Det vil være crew tilstede for passe på og eventuelt hjelpe til ved nødvendighet.

NB! Ikke parker eller vent utenfor i innslipps-område med bil osv, da det her fort kan hope seg opp og bli kaos. Parker på hovedparkering framfor hovedinngang (øvre plass) og kjør ned etter gjennomført innsjekk.Litt annen viktig info:

- Switchene som står på bordene skal ikke flyttes på eller annet, uten et medlem fra Tech:nett der for å bistå. Dette for å unngå at kabler faller ut og hele raden mister nettverk.
- Ved påkobling på switch skal ingen allerede på-koblede kabler røres, dras ut eller annet. Disse skal bli værende inni. Er du usikker, kontakt person fra Tech:nett for å bistå.Husk!

- Ethernetkabel (minst 15 meter)
- Kun 1 uttak i switch for nett per deltaker.
- Strømpadde (med en grei lengde på kabelen, gjerne 10 meter)
- Kun 1 uttak per deltaker på HordaLAN sine padder (hvor 2 uttak i egen padde kan brukes totalt).
Sitter dere enda igjen med spørsmål etter artikkelen? Fortvil ikke!


Kontakt:

Sebastian K. Bech - 2020hordalan.no
Morten Mehus - [email protected]

Eller via vår facebook messenger.