Alt om Outfit-konkurransen!

Alt om Outfit-konkurransen!

Har du lyst til å vise frem din originale karakter, kul fashion look eller et morsomt kostyme? Da er oufit konkurransen for deg! Her er det lov å ha det gøy og det er lov til å delta enten alene eller i en gruppe på to til fem personer. For å være med i konkurransen må du møte på cosplay standen en halvtime før konkurransen begynner og om du skal delta uten å være på LANet de andre dagene må du være forhåndspåmeldt minst en time før konkurransen.

Det vil være tre priser:

Morsomst outfit
for deg som virkelig har gått for noe sprøtt og utenfor boksen med kostymet ditt, originalitet og komedie vil bli lagt ekstra fokus på under bedømmelsen av denne prisen.

  • Premie: 250 kr

Beste sceneshow
til den som virkelig har levd seg inn og hatt det gøy på scenen. Stage presence og show vil være ekstra fokus på i bedømmelsen av denne prisen

  • Premie: 250 kr

Beste helhet
til den som virkelig har gått all out med outfiten sin. Dommerene kan selv velge om de vil legge mest vekt på estetikk eller komedie i denne prisen men detaljer og det lille ekstra vil ha mest å si her. Kreativitet og sammenheng i gjennomførelsen av outfiten vil ha mye å si.

  • Premie: 500 kr

Meld deg på Outfit-konkurransen her!