Sa noen sjokomelk?!

Sa noen sjokomelk?!

Q-meiereiene har alltid tenkt i nye baner om ting, og det er kjempegøy å se at de ser verdien i LAN. De ønsker å sørge for at det skal være høy sirkulasjon av deres sjokomelk på arrangementet, og dermed får alle som stiller på Hordalan sjokomelk ved ankomst. Blir det kø og venting ved innsjekk, kommer vi selvfølgelig springende med forsyning til alle som står og venter! Det skal være gøy å komme på LAN hos oss, og dette blir altså Q-meieriene med på!

For å gjøre litt mer ut av dette, kjører vi også en liten konkurranse på facebook. Vi har nemlig tidligere sett hvordan dere som er hos oss er noen super-kreative meme-konger, og vi ønsker å få fram kunstneren i dere. Vi oppfordrer alle til å sende inn sin "fan-art" av ultimoo-kua som er en kjent del av q-meierienes profil!

ultimoo-meme-final-v3.png#asset:434

Lager du den beste fan-arten av kua får du oppgradert din billett med en egen care-package fra Q-meieriene. Denne innebærer både fast-track innsjekk der du seiler forbi køen, backstage pass for hele arrangementet, og plenty av sjokomelk til å slukke tørsten med. Hvis dette frister, sender du inn ditt bidrag direkte i kommentarfeltet på facebookposten vår!