Outfit-konkurranse og Workshop på HordaLAN

Outfit-konkurranse og Workshop på HordaLAN

Outfit-konkurranse og Workshop på HordaLAN: Uttrykk din Gaming Stil!

Vi på HordaLAN er glade for å holde Cosplay aktiviteter gjennom vårt arrangement, men vi vet også at det er mange som er veldig interessert og som har lyst på en smakebit av Cosplay, men som ikke har et kostyme eller av andre grunner ikke ønsker å være med på disse aktivitetene. Denne konkurransen er designet spesielt for de som ønsker å delta, men kanskje ikke har tid, mulighet eller tør å gå all-in for Cosplay.

Derfor har vi introdusert en egen konkurranse, Outfit-konkurransen! Denne går ut på å vise frem gøyale og spesielle antrekk. Her har vi ofte deltagere som finner på mye kreativt å vise frem på scenen, og terskelen er derfor veldig lav for å delta! Eksempler på outfits: kigurumi, steampunk, cyberpunk antrekk, diverse kjoler, selvlagde figurer, DIY 5-minutters kostymer osv.

Workshop for Outfit-Kreativitet:

Før konkurransen sparkes i gang, vil vi arrangere en gøy workshop for å hjelpe deltakerne med å utforske sin kreative side og lage en outfit. Her kan du få hjelp fra erfarne skapere, og til og med få tilgang til materialer som kan bringe din visjon til live! I tillegg vil en av dommerne være til stede og hjelpe deltakerne med å nå sine visjoner, slik at alle som vil kan delta på outfit konkurransen med stor selvtillit!

Hvem kan delta?

Alle er velkomne til å delta, uavhengig av erfaring, dyktighet eller alder. Deltagere under 16 år må ha levert samtykkeskriv fra foreldre/verge. Deltagere under 11 år må ha følge av foreldre/verge. Dette er sjansen til å vise frem din lidenskap for gaming gjennom klær som reflekterer din personlighet eller favorittspill!

Slik fungerer Outfit konkurransen:

- Workshopen finner sted et par timer før outfit-konkurransen. Workshopen krever ingen påmelding!

- Etter workshopen er det outfit konkurranse. Denne krever påmelding. Du kan melde deg på Outfit konkurransen under workshopen, eller melde deg på online via påmeldingsskjema! (Påmeldingsskjema kommer)

- Deretter kommer sceneshowet. Nå er scenen din og du får vise frem kostymet ditt, enten med en liten catwalk eller et lite show. Husk å oppgi hva du vil trenge til ditt show, i påmeldingskjemaet. (Om du trenger hjelp opp trappen, noe spesiell musikk osv)

- Etter litt tid vil kåringene av vinneren bli annonsert og premieutdelingen vil skje på scenen. Alle får komme opp igjen på scenen og vise seg frem sammen en siste gang, og vinneren får ta imot premie.

Hvis du har spørsmål så kan du ta kontakt med Ivana, crewleder for Cosplay, på epost: [email protected]

Hvorfor delta?

  • Lav Terskel: Enklere enn cosplay, dette er en morsom måte å uttrykke din gaming-stil uten å føle deg overveldet.

  • Workshop-hjelp: Få støtte og veiledning fra erfarne skapere under workshopen.

  • Flotte Premier: Vinn fantastiske premier og få anerkjennelse for din kreative innsats.

Så bli med oss på HordaLAN for en event fylt med gaming-stil, kreativitet og fellesskap! Lad opp batteriene og lad opp dine kreative evner – vi ser frem til å se hva du har å vise frem!

Vi tar forbehold om at regler for bakgrunns video og musikk kan endre seg og/eller bli fjernet dersom det bryter med åndsverkloven.

Vi tar forbehold om endringer i program, regler og innhold, før og under HordaLAN 2024.