Discord, chatteprogrammet vårt

Discord, chatteprogrammet vårt

hk7gQzjbVF933Q9-xCsez3ygTzYJ7cN79nAf2rW5tIxtknWirY-3kP9UeSxiLAmcDLavyjmhXD9CgSfZCaaL-6kQpEFkyHNTghobByGzQ8ZDeVKgELA6bkofU-O3LJtkh81XYwnE

I år kommer vi til å bruke chatteprogrammet Discord for å holde kontakt med dere! Det er et gratis program som du raskt kan installere, eller bare kjøre i nettleseren din. Du kan enkelt og gratis sette opp din egen server eller bli med i en allerede etablert server, som f.eks. vår Hordalan chat. I programmet kan du også regulere volumet som du ønsker, slik at du kan dempe han ene på serveren som skriker som en bavian. I tillegg bruker den minimalt CPU.

Der inne vil dere finne flere chat- og voicekanaler som dere kan bruke for å få kontakt med andre på LANet. Dedikerte kanaler finnes også for compo, informasjon og tech-support hvis dere lurer på noe eller trenger hjelp fra oss i crewet. Vi kommer også til å annonsere ting som skjer på LANet, så det kan være en ide å installere appen på mobil for å være sikker på at du får med alt. Vi kommer selvfølgelig til å være tilgjengelig på andre medium, men det er enklest å få tak i oss på discord.

Husk å lese igjennom #velkommen, der står alle reglene, en kort beskrivelse av alle kanalene og kommandoer dere kan kommer til å få bruk for hvis dere er interessert i konkurranser.

Link til HordaLAN sin Discord: http://discord.hordalan.no

Kpa38bw47eDjlK1qysp3VpkfnvqqVCw57kpQCGvEIBN-oh3zN0mQ-XOGS8fbNB8ECcBcIqyzhDFU8VTsJAVCmZhtSiNJj3EaAfFghc-H2-KVxAgAqgyVQqDTiUSXMYoXEHpqkuB6