Siste nyheter

Hovedsponsor

Hovedsponsor

Vi har landet en avtale med Elkjøp som stiller sterkt som hovedsponsor i år. Med sterk nasjonal og lokal aktør i ryggen blir arrangementet enda bedre for deg som deltager

Hva er HordaLAN?

Hva er HordaLAN?

Søvnløse netter på LAN der man bare sløser bort tiden, eller en plattform der ungdom kan møtes for å hylle sin felles interesse, skape nye vennskap og utfolde seg kreativt og sosialt? Mange fordommer settes til veggs når man ser hva HordaLAN egentlig dreier seg om!

Flere aktiviteter til HordaLAN

Flere aktiviteter til HordaLAN

Gaming er viktig, men et avbrekk fra den kan også være med på å forbedre din opplevelse av HordaLAN. Vi har derfor satt opp flere aktivitetstilbud til deltagerne, slik at dere får mest mulig ut av en billett hos oss!

Sa noen sjokomelk?!

Sa noen sjokomelk?!

Små og store elsker sjokomelk, og for å være sikker på at det blir god stemning fra første stund, har vi fått hjelp fra Q-meieriene! De stiller med sjokomelk nok til alle som kommer, og mer til!

Pizza + HordaLAN = SANT!

Pizza + HordaLAN = SANT!

Alle vet at pizza på LAN er noe stereotypisk, på samme måte som energidrikk eller cola, men vi må innrømme: Det er mer eller mindre obligatorisk med varm pizza på deling med gjengen mellom games eller når man trenger å ta seg en pause fra dominering av motstandere!

Skolefri?

Skolefri?

Mange skoler i Bergen og omegn har valgt å sette mandag den 30. April som en fridag i skoleruten, men ikke alle. Vi har sjekket opp i dette, og sett på løsninger for denne problemstillingen for de som ikke har fri.

Årets spillturneringer!

Årets spillturneringer!

Her finner du info om spillturnereingene på HordaLAN 2018!

Discord, chatteprogrammet vårt

Discord, chatteprogrammet vårt

Discord - chatteprogrammet som vi i crew håper du vil bruke sammen med oss for å ha det kjekt!