Event

Kiosk - Utvalg og Priser

Kiosk - Utvalg og Priser

Her finner du informasjon om produktene i kiosken vår! I år har HordaLAN balanserte priser, så du behøver ikke å bekymre deg for ekstra kroner! Vi tilbyr helt like priser slik de er i matbutikkene :) Forsyn deg !

Cosplay konkuranser og cosplayaktiviter 2018

Cosplay konkuranser og cosplayaktiviter 2018

En viktig ingrediens av et vellykket LAN er cosplayaktiviteter, dermed presenterer HordaLAN årets Cosplay konkurranser! Stay tuned for full info angående premiepotten og påmeldingen.

PUBG til HordaLAN!

PUBG til HordaLAN!

Som noen av de første i Norge, har vi nå fått muligheten til å arrangere compo med en grei premiepott for vårt konkurranse-sultne publikum! Hvem vinner?

Zoe Moon

Zoe Moon

Zoe moon kommer for å holde sceneshow på HordaLAN 2018!

Pakkeliste til LAN

Pakkeliste til LAN

Å dra på LAN er som å dra på en hvilken som helst reise- det krever forberedelser. Her er en pakkeliste for å hjelpe deg på vei

FAQ

FAQ

Frequently Asked Questions

Miyoki

Miyoki

Miyoki kommer til HordaLAN, og blir å finne på hovedscenen under åpningsshowet!

Hovedsponsor

Hovedsponsor

Vi har landet en avtale med Elkjøp som stiller sterkt som hovedsponsor i år. Med sterk nasjonal og lokal aktør i ryggen blir arrangementet enda bedre for deg som deltager

Hva er HordaLAN?

Hva er HordaLAN?

Søvnløse netter på LAN der man bare sløser bort tiden, eller en plattform der ungdom kan møtes for å hylle sin felles interesse, skape nye vennskap og utfolde seg kreativt og sosialt? Mange fordommer settes til veggs når man ser hva HordaLAN egentlig dreier seg om!

Flere aktiviteter til HordaLAN

Flere aktiviteter til HordaLAN

Gaming er viktig, men et avbrekk fra den kan også være med på å forbedre din opplevelse av HordaLAN. Vi har derfor satt opp flere aktivitetstilbud til deltagerne, slik at dere får mest mulig ut av en billett hos oss!